Outline d.o.o.

Outline d.o.o. je osnovana 2016., a započela je aktivno djelovati od 2020. godine. Unatoč relativno kratkom postojanju, naš stručni inženjerski tim posjeduje bogato iskustvo u pružanju inženjerskih usluga i provjerene reference s nekih od najvećih građevinskih projekata u Hrvatskoj.

Naša poslovna ideja je istaknuti se kao vodeći pružatelj inženjerskih usluga u području nadzora, konzaltinga i vođenja projekata te pružiti našim klijentima vrhunsku kvalitetu usluge koja se temelji na stručnosti, integritetu i učinkovitom rješavanju svih izazova. Angažiranjem naših usluga klijenti dobivaju vrijedne, odlučne i iskusne inženjere kao dodatne članove njihovog vlastitog tima.

Sukladno našem dugogodišnjem iskustvu i osobnim referencama, želja nam je etablirati se kod velikih stranih i domaćih poslovnih subjekata kao pouzdan partner u realizaciji uspješnih građevinskih projekata. Stremimo k dugoročnim odnosima s našim klijentima temeljenim na povjerenju i međusobnom razumijevanju.

Naše usluge su prepoznate od strane tvrtki koje cijene kontrolu kvalitete i predanosti u postizanju postavljenih ciljeva, a naši inženjeri su priznati kao vrijedan doprinos u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva.

Naše stručno znanje, profesionalnost i posvećenost osiguravaju da ćemo biti Vaš pouzdan partner u ostvarivanju uspješnih građevinskih projekata.

 
 
Outline d.o.o.

Zašto odabrati Outline?

Fokusirani smo na stručnost, integritet i rješavanje konkretnih problema kako bismo osigurali zadovoljstvo naših klijenata te bili prepoznati po izvrsnosti, profesionalnosti i kvaliteti usluge.

 
Outline d.o.o.
01

Stručnost i iskustvo

Pružamo visoko stručne inženjerske usluge temeljene na bogatom iskustvu i referencama s nekih od najvećih građevinskih projekata u Hrvatskoj.

Outline d.o.o.
02

Integritet

Održavamo visoke standarde integriteta, transparentnosti i etičkog ponašanja u svim aspektima našeg rada.

Outline d.o.o.
03

Rješavanje konkretnih problema

Na temelju našeg iskustva možemo pravovremeno identificirati i učinkovito riješiti specifične probleme i druge izazove koji se javljaju tijekom građevinskih projekata.

Outline d.o.o.
04

Vrijednost i odlučnost

Pružamo dodatnu vrijednost i angažman kao dio vašeg tima, vodeći projekte s predanošću i odlučnošću prema postizanju zadanih ciljeva.

Outline d.o.o.
05

Izgradnja dugoročnih odnosa

Cijenimo dugoročne partnerske odnose s klijentima temeljene na povjerenju i razumijevanju u svim aspektima suradnje.

Outline d.o.o.
06

Reference

Ostvarili smo uspješne suradnje na velikim projektima s priznatim poslovnim subjektima što nas čini pouzdanim partnerom s dokazanom reputacijom u građevinskoj industriji.